Tel: +36 23 375-266

2030 Érd, Kamilla u. 6.

Fodros Nagykocka

Népszerűségét a változatos, gyors és egyszerű elkészíthetősége biztosítja. Rakott tészták ideális alapanyaga.
Készíthető belőle pl.: sonkás vagy káposztás kocka, túrós tészta, kapros-juhtúrós tészta, krumplis tészta valamint húsos-zöldséges, ragus tészták.

- Főzési idő:

újraforrástól számítva, lassú tűzön 4-8 perc.

- Összetevők:

8-4 tojásos tészták: búzaliszt, tyúktojás, ivóvíz
Durum tészták: tészta durum dara (TDD), ivóvíz

- Kiszerelés:

8 tojásos tészták: 200 g./csomag
4 tojásos és Durum tészták: 500 g./csomag.


4 tojásos

8 tojásos

Durum

Tápérték táblázatok